Compres superiors a 80 € enviament gratuït. (Catalunya)

GASPATXO DE MADUIXES DEGUSTUS

GASPATXO DE MADUIXES DEGUSTUS

Quan fa calor, l’últim que ens ve de gust és cuinar. A més, en aquesta època de l’any, apostem per consumir plats lleugers, frescos i saludables. Per tal d’aconseguir fer una bona digestió, la millor proposta és defugir de receptes copioses. 
 
Per això, avui et presentem el MUST de l’estiu i del bon temps. Un irresistible per als paladars més gourmet i tot un descobriment per als més curiosos. 
 
El secret? El nostre brillant Oli d’Oliva Verge Extra Degustus. 
 
____________________________
Ingredients:
500 g de maduixes.
500 g de tomĂ quet.
1 Cogombre.
1 Gra d’all.
1 Llesca de pa integral.
Cibulet.
Aigua.
Oli d’Oliva Verge Extra Degustus.
 
____________________________
Preparació: 
  1. Primerament, netejarem bé les maduixes, traurem les seves fulles i les tallarem a trossos. Separarem un parell de maduixes que ens serviran per a la decoració.
  2. A continuació, és el torn dels tomàquets: els pelarem i també els tallarem a trossos. 
  3. Farem el mateix amb el cogombre. 
  4. Ara, col·locarem tots els ingredients en un bol. Hi afegirem l’AOVE Degustus i ho batrem amb la batedora fins a aconseguir que la barreja sigui líquida i que s’hagin lligat tots els ingredients.
  5. Reservem la preparació a la nevera per tal que es refredi. 
  6. Per acabar, és el torn d’emplatar. Agafarem el nostre bol preferit i hi posarem la quantitat de gaspatxo que vulguem consumir. 
  7. El toc final és el topping: Tallarem les maduixes, que havíem apartat prèviament, en trossos petits. Farem el mateix amb el cibulet que hagi sobrat. I ho afegirem al bol. Reguem bé la sopa freda amb el nostre Oli d’Oliva Verge Extra Degustus.
 
I a gaudir!
 
____________________________
 
I tu, ets dels que necessita aquest plat en el seu dia a dia durant els mesos d’estiu? O acabes de conèixer aquesta recepta tan saborosa i saludable? 
 
Ja saps que ara és el teu torn. Recorda que quan utilitzis els nostres productes, etiqueta’ns a Instagram @cooperativalagranadella i afegeix el hashtag #ReceptesDegustus.
 
Ens encanta veure el cuinetes que portes dins!